Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FANNY ÉS FELIX
Duna Palota - Duna Palota Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 34 értékelés alapján
  Leírás
Fanny és Felix
Elek Szilvia levéljátéka két részben, zenével.

Az előadást két részben, szünettel játsszuk.A szövegben elhangzó levélrészletek Fanny és Felix Mendelssohn-Bartholdy levelezéséből származnak Fanny és Felix testvérek. Mindketten csodagyerekből lettek virtuóz zongoristák és remekművek komponistái. A különös életút mindkettőjük számára hamar ért véget, korai haláluk óta azonban csak Felix Mendelssohn – Bartholdy nevét övezi a zseniális zeneszerzőknek járó dicsfény…A Fanny és Felix Mendelssohn zeneműveiből összeállított esten életüket és nem mindennapi kapcsolatukat elevenítjük fel.

Közreműködik: Kuklis Gergely hegedűművész, Csonka Gábor hegedűművész, Benkő Gyula brácsaművész, Sturcz András gordonkaművész, valamint Szűts Melinda egyetemi hallgató és Ruszina Szabolcs színművész hangfelvételről.

Az előadást írta, szerkesztette és rendezte: Elek Szilvia
  Szereposztás
Bernhard Krüger 
Blaskó Péter 
Fanny Mendelssohn 
Elek Szilvia 
  Stáblista
Rendező 
Elek Szilvia 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?