1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
BALHÉATLASZ
Centrál Színház - Kisszínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.9 / 10
736 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Vinnai András: Balhéatlasz

A Nézőművészeti Kft és a Dumaszínház közös előadása.Szeretne összekülönbözni választottjával, de nem tudja, hogyan kell?
Minden vágya, hogy vitába szálljon főnökével, de nem elég találékony?
Bicskázni vágyik ivócimboráival, de nincs hozzá mersze?
Beszólnál az óvó nénidnek, de nem ismersz elegendő otromba kifejezést?
Vagy partner híján egy kis önemésztésre vágysz?

Jó’ van má’! Nincs más dolgod, mint megmarkolni a szék karfáját és görcsösen hátradőlve magadba szívni a feszültséget! Nézz a lelkedbe! Jó mélyen! Igen, oda, ahol a ronda dolgokat rejtegeted! Na! Nézzél már mélyen magadba, ne kelljen már könyörögni! Te balhézni akarsz. Mindenki azt akar! Nem kell szégyellned! Ne szlalomozz a konfliktusok körül! Úgysem kerülheted el őket! Mert lássuk be! Az ember azért született erre a világra, hogy balhézzon a másik emberrel! Azért van szemöldököd, hogy összehúzhasd! Azért van szemed, hogy szikrákat szórhass! Azért van kezed, hogy fenyegetőzz! Azért van lábad, hogy tettlegessé fajulj! Azért van orrod, hogy beverhessék! Azért van szád, hogy beszólhass másoknak! És azért van agyad, hogy elboruljon! Előadásunk tökéletes keresztmetszetet ad a balhézás kialakulásáról, biológiájáról, fajtáiról és lehetséges végkimeneteleiről hazai és világviszonylatban egyaránt.

Házastársi veszekedés! Bolti reklamálás! Politikai vita! Közlekedési viszály! Csata előtti beszólogatás! Perlekedés kiskutyával! Nálunk megkaphatod az összes konfliktushelyzetet egy előadásban! Ne menjél másik színházba, ahol egy csomót kell várni, hogy kialakuljon a veszekedés a hülye szereplők között! Tőlünk rögtön megkapod! Na! Tessék! Ez volt az ajánló! Most fel lettél csigázva! Igaz!? Úgyhogy itt az idő, hogy besétálj végre az átkozott jegypénztárba, és vegyél egy ………..…..* jegyet! Álljál föl! Üljél be!

Szereposztás

Színész Kovács Krisztián
Színész Mucsi Zoltán
Színész Scherer Péter

Stáblista

Rendező Árkosi Árpád
A rendező munkatársa Gyulay Eszter
Produkciós vezető Litkai Gergely

Helyszín

Centrál Színház
Budapest, 1065, Révay u.18.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!