Töltjük rögvest!
 
Kedves vásárlónk! A központi jegyrendszer hibája miatt átmenetileg nem működik a jegyvásárlás. Nézz vissza reggel, addigra remélhetőleg helyreáll! Köszönjük a türelmed, nagyon várunk színházba!
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BALHÉATLASZ
Centrál Színház - Kisszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 735 értékelés alapján
  Leírás
Vinnai András: Balhéatlasz

A Nézőművészeti Kft és a Dumaszínház közös előadása.Szeretne összekülönbözni választottjával, de nem tudja, hogyan kell?
Minden vágya, hogy vitába szálljon főnökével, de nem elég találékony?
Bicskázni vágyik ivócimboráival, de nincs hozzá mersze?
Beszólnál az óvó nénidnek, de nem ismersz elegendő otromba kifejezést?
Vagy partner híján egy kis önemésztésre vágysz?

Jó’ van má’! Nincs más dolgod, mint megmarkolni a szék karfáját és görcsösen hátradőlve magadba szívni a feszültséget! Nézz a lelkedbe! Jó mélyen! Igen, oda, ahol a ronda dolgokat rejtegeted! Na! Nézzél már mélyen magadba, ne kelljen már könyörögni! Te balhézni akarsz. Mindenki azt akar! Nem kell szégyellned! Ne szlalomozz a konfliktusok körül! Úgysem kerülheted el őket! Mert lássuk be! Az ember azért született erre a világra, hogy balhézzon a másik emberrel! Azért van szemöldököd, hogy összehúzhasd! Azért van szemed, hogy szikrákat szórhass! Azért van kezed, hogy fenyegetőzz! Azért van lábad, hogy tettlegessé fajulj! Azért van orrod, hogy beverhessék! Azért van szád, hogy beszólhass másoknak! És azért van agyad, hogy elboruljon! Előadásunk tökéletes keresztmetszetet ad a balhézás kialakulásáról, biológiájáról, fajtáiról és lehetséges végkimeneteleiről hazai és világviszonylatban egyaránt.

Házastársi veszekedés! Bolti reklamálás! Politikai vita! Közlekedési viszály! Csata előtti beszólogatás! Perlekedés kiskutyával! Nálunk megkaphatod az összes konfliktushelyzetet egy előadásban! Ne menjél másik színházba, ahol egy csomót kell várni, hogy kialakuljon a veszekedés a hülye szereplők között! Tőlünk rögtön megkapod! Na! Tessék! Ez volt az ajánló! Most fel lettél csigázva! Igaz!? Úgyhogy itt az idő, hogy besétálj végre az átkozott jegypénztárba, és vegyél egy ………..…..* jegyet! Álljál föl! Üljél be!
  Szereposztás
Színész 
Kovács Krisztián 
Színész 
Mucsi Zoltán 
Színész 
Scherer Péter 
  Stáblista
Rendező 
Árkosi Árpád 
A rendező munkatársa 
Gyulay Eszter 
Produkciós vezető 
Litkai Gergely 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!