Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NŐKRŐL, FÉRFIAKRÓL
Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Aula.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Versek, prózák, dalok, nőre, férfira, zenészre.

12 éves kortól
Az előadás hossza kb. 60 percAz első randi, az első csók, az első csalódás, szerelem, házasság, család. Olyan történetek ezek, amelyekben mindannyian érintettek vagyunk, hiszen rólunk, egyszerű magyar nőkről és férfiakról szólnak: hétköznapi semmiségeinkről, be nem teljesült, kiégett kapcsolatainkról, egy vasárnap délelőttről, az elaludni készülő nyárról. Minden megtörténhet köztünk. De vajon össze lehet-e foglalni mindezt egyetlen estben? Erre vállalkozik 2 színész (egy nő és egy férfi) és 2 zenész (egy nő és egy férfi).

Versek, prózák, dalok, nőre, férfira, zenészre ez az alcím; de ez így talán nem egészen pontos, mert mindaz, amit látni, hallani fognak reméljük leginkább színház. Kortól és nemtől függetlenül remek szórakozást és lélekmelengető pillanatokat kínáló előadás Dés László és Presser Gábor dalaival.

Közreműködik:

Zongora - Tótin Katalin
Szaxofon - Tótin István
  Szereposztás
A nő 
Lapis Erika 
A férfi 
Csadi Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
2400 Dunaújváros, Bartók tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?