1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
A GYÁVA
Budaörsi Latinovits Színház - Városi Ifjúsági Klub
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.6 / 10
1686 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A gyáva

A Nézőművészeti Kft. és a Manna Kulturális Egyesület közös előadása.Nehéz eset volt. Másképp gondolkodott, és másképp viselkedett, mint mi. Ezért aztán megneveltük, szocializáltuk. Kezelhetővé tettük és szelíddé. Gratuláltunk neki abból az alkalomból, hogy legyőzte önmagát. Ő maga is gratulálni kezdett önmagának. Nem vette észre, hogy mi győztük le őt...

Az előadás a kábítószer-függőség kialakulásának okait és a drogfogyasztás okozta pszichés és fizikai következményeket kívánja megvizsgálni egy sajátos, már-már dokumentarista hitelességű formai kísérletben. A produkció mely szándéka szerint, elsősorban iskolaszínházi kereteken belül szeretné felhívni a figyelmet erre a súlyos társadalmi jelenségre, nem csupán a diákközönség számára próbál elgondolkodtató kérdéseket felvetni. A családtagok, szülők, pedagógusok, vagy "csupán" a társadalmi problémákra érzékeny nézők is zavarbaejtően személyes színházi vallomást láthatnak.

Egy fiatal fiú mesél a gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról, és arról, hogyan kezdett drogozni, s milyen kínlódások árán sikerült leszoknia. És egy apa, aki mindezt végignézi, hallgatja és éli. Párbeszédek és belső monológok, humoros és keserű helyzetek az élet rendhagyó sorsfordulatai közé ékelve. Hol csúszhatnak el a szándékok? Miért választjuk a "könnyebb" utat, ha úgy érezzük, az életünk zsákutcába ért?

Szereposztás

Színész Scherer Péter
Színész Kovács Krisztián

Stáblista

Alkotó Kovács Krisztián
Alkotó Scherer Péter
Alkotó Gyulay Eszter
Alkotó Surányi Judit
Alkotó Gáspár Anna
Rendező Scherer Péter

Helyszín

Budaörsi Latinovits Színház
Budaörs, 2040, Károly király u. 3.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!