Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRANCIA RÚDUGRÁS
Budaörsi Latinovits Színház - XNagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Francia rúdugrás
színmű

A Manna és az Orlai Produkció közös előadása. A szexuál-parapszichológus guruhoz egy viharos éjjelen két fiatal pár érkezik, hogy rendbe tegyék az omladozó kapcsolatukat. A keresztül-kasul bonyodalmas ötöshöz nemsokára egy vadító hatodik is kapcsolódik, így készen áll a szextett: és ez az együttes nem ismeri a kéziféket.

Egy sodró lendületű, és még fülledtebb erotikájú komédia a párkapcsolatokról, a szex titkos szabadkőműveseiről, és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma Szútra. Egy darab arról, amit még a chatszobában sem mersz megbeszélni, és talán még az is kiderül, hogy milyen küzdősport is az a francia rúdugrás.

Hajítsd el Cosmót, kapcsold ki a pornót, és irány a Centrál Színház! Már persze ha meg akarod tudni, hogy mit akar a nő és mit a férfi, ha felszikrázik vagy épp megszűnni kezd köztük a kémia.

Asszisztens: Nagy Dóra
Rendező munkatársa: Róbert Gábor
Produkciós vezető: Gáspár Anna
  Szereposztás
Roskovics Ákos 
Pál András 
Ráth Zsuzsa  
Herczeg Adrienn 
Goldmark Ernő 
Felhőfi-Kiss László 
Csemegi Kati 
Kovács Patrícia 
Bíró Gyula  
Urbán Tibor 
Székács Anikó 
Szabó Vera 
  Stáblista
Rendező 
Mohácsi István 
Díszlet 
Fodor Viola 
Jelmez 
Remete Krisztina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Budaörsi Játékszínben csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
  Hogy tetszett?