Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CONCERTO 8 ÉS FÉL II.
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bátran kijelenthetjük, hogy azok a művészek, akik a 20. század folyamán kiemelkedő művek sorát alkották meg, ma a 21. század második évtizedének derekán immár klasszikusokká értek. Ahogy Fellini a filmművészetben, úgy a Concerto Budapest sorozatának mai, második hangversenyén megszólaltatott zeneszerzők a zeneirodalom terén nevezhetők már klasszikusnak. A sorozat, melynek címe játékosan utal Fellini Oscar díjas filmjére és egyúttal a hangversenyeknek a szokásostól némileg eltérő kezdési időpontjára is, e „mai klasszikusoktól” indulva vezeti végig a koncertek hallgatóságát a zenetörténet utóbbi száz évének izgalmas, folyton változó és az adott korra reflektáló zenei világán - egészen napjainkig eljutva.

Program

Edgar Varèse: Octandre (1923)
Eötvös Péter: Octet (2008)
Steve Reich: EightLines (1983)

---szünet---

Igor Sztravinszkij: Oktett (1923)
Edgar Varèse: Integrales (1924-25)

Concerto Budapest
Vezényel: Rácz Zoltán
  Stáblista
Karmester 
Rácz Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?