Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MODERN ART ORCHESTRA ÉS MIKE GARSON KONCERTJE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Modern Art Orchestra 2013. szeptember 20-án megrendezésre kerülő nyitókoncertjét, az évad műsorának reprezentálásának ajánljuk. A sorozatok programjaként a hagyományosnak mondható szerzői esteknek, a korábbi évekhez hasonlóan nagy szerepet szán a zenekar. Emellett egy új koncepció mentén olyan szerzőket mutat be, akik tevékenységének köszönhetően a klasszikus zene és a jazz egyre közelebb került egymáshoz. George Gershwin, Duke Ellington, Stan Kenton és Gil Evans lesznek azok akiket a hazai kortársak mellett nagy örömmel tűz a zenekar majd műsorra az évad folyamán.

Az új koncepció autentikus prezentálására egy olyan muzsikust sikerült megnyerni, aki személyében, játékában és kompzícióiban egyaránt magán viseli a nyitottság, az egyediség, és a műfajok közötti átjárhatóság jegyeit.

Mike Garson, a hatvanas éveinek közepén járó zongoraművész, komponista jazz muzsikusként kezdte pályáját. A kezdeti New York-i években Dave Liebman-nel közös zenekarukban vértezték fel magukat a máig kitartó nyitottságukkal, amely annyira jellemző mindkettőjük zenéjére. Karrierje során sokféle műfajban megfordult. Klasszikus zongoristaként éppúgy elismert művész mint ahogyan talán legismertebb és legsikeresebb arcát mutatva: David Bowie zenekarának zongoristája, hangszerelője és komponistájaként. Több mint 4000 kortárs kompozíciót jegyez, rendkívül aktív muzsikus, termékeny szerző.

Pályájának címszavakban való bemutatása is elég indok ahhoz, hogy miért Garson-ra esett a választás, amikor az amerikai gyökerekkel biró jazz muzsika és az európai klasszikus zene házasságát szeretnénk reprezentálni.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?