Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARTÓK ORFEUM
Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Aula.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bartók Orfeum
zenés kávéházi este 12 éves kortól
Az előadás hossza kb. 70 perc "Hétre ma várom a Nemzetinél", szóval "Gyere, te Nímand", mert "Ma éjjel kigyúlt egy csillag az égen" és "Hosszú az éjszaka"... Mindössze néhány cím a Pesti nóták kifogyhatatlan tárházából. Zerkovitz Béla, Weiner István, Eisemann Mihály, Horváth Jenő szerzeményei egy letűnt korszak különös hangulatú dalai, melyek nélkül a "pesti utcza", a nagyváros fiákeres, cilinderes, körhintás hangulata szinte elképzelhetetlen.
Előadásunkban négy színész és egy zongorista arra vállalkoznak, hogy az Orfeum és Kabaré irodalom ismert és kevésbé ismert dalain valamint a műfaj legnagyobb szerzőinek tollából vett írásokon keresztül megidézzenek egy korszakot és néhány pillanatra életre keltsék az Orfeumot, amelyről Kosztolányi Dezső így ír: "...jó családokban, tiszta lányszobában afféle huncut somolygással szokás beszélni, mint a vágyak netovábbjáról, a bűnök ördögi csiklandásáról, a tilosról, melyet nem szabad megízlelni a halandónak, különben megmérgeződik és elpusztul...Az Orfeum, a polgári morfium!"

Az előadás a Bartók Kamaraszínház különleges helyszínén, a darab hangulatához illően berendezett és átalakított aulában kerül bemutatásra.

Zongoránál: Tótin Katalin
Szerkesztő-rendező: Csadi Zoltán
  Szereposztás
Színész 
Lapis Erika 
Színész 
Polgár Lilla 
Színész 
Farkas Erik 
Színész 
Csadi Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
Csadi Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
2400 Dunaújváros, Bartók tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?