Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ADVENT KŐBÁNYÁN - ZSÉDA KONCERT
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zséda ezen az estén egy jazz quartett kíséretében lép színpadra, hogy elénekelje legnagyobb slágereit, a számára legkedvesebb világslágereket, és a 2012 novemberében megjelent Ötödik Érzék című új albumának néhány dalát, egy kicsit másként, egy kicsit újragondolva, jazzy hangszerelésben. A műsor különlegessége, hogy Zsédát zongorán Rakonczai Viktor, a legismertebb Zséda dalok zeneszerzője kíséri, akivel nem mellesleg a Kőbányai Zenei Stúdióban osztálytársak voltak.

Közreműködők:

Rakonczai Viktor - zongora
Kuzbelt Péter - szaxofon
Gyenge Lajos - dob
Hárs Viktor – nagybőgő
  Stáblista
Énekesnő 
Zsédenyi Adrienn 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?