Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ EMBER TRAGÉDIÁJA - LONDON
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Madách Imre: Az ember tragédiája - London

A Gór Nagy Mária Színitanoda előadása.Az ember tragédiáját értelmező programsorozatunk következő műsorában a londoni színt mutatjuk be. Madách Imre monumentális alkotásában különös helyet foglal el ez a szín. Bár a sorra kerülő rész a tizenkilencedik századi Londonban játszódik, de annak atmoszférája talán könnyebben értelmezhető a mai ember számára, mint a régebbi korokat ábrázoló színek. Az előadás első részében színpadi produkciót láthatunk: A Gór Nagy Mária Színitanoda növendékei ezúttal arra vállalkoznak, hogy bemutassák a londoni szín emberi világát és annak erkölcsi kihívásait.

A színielőadást ez alkalommal is értelmező, ismeretterjesztő előadás követi. Előadónk Bédi János, aki Tragédia szövegéből kiindulva megkísérli rekonstruálni azt, hogy milyennek érzékelte Madách a saját korát, egyúttal arra is keresi a választ, hogy látott-e, láthatott-e kiutat az író a kapitalizmus világából.

Szereplők: a Gór Nagy Mária Színitanoda végzős növendékei
Szakmai vezető: Kovács Gábor Dénes
Előadó: Gulyás Péter
Szakmai vezetők: Dinnyei Béla, Fodor Zsuzsa

Előadáskezdés 8:00
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!