Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A LEGVIDÁMABB BARAKK - SZILVESZTERI ELŐADÁS VACSORÁVAL
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A legismertebb slágerek és legkedveltebb kabaré jelenetek az 1945-1989 közötti időszakból.

SZILVESZTER A SZALONBAN! A LEGVIDÁMABB BARAKK...A tavalyi nagy sikerre való tekintettel Szilveszter estéjén idén is pazar színházi előadással, ínycsiklandó menüvel és különleges italokkal várja vendégeit a Rózsavölgyi Szalon este 8 órától éjjel kettőig!

A gyönyörű, század eleji enteriőrben felállított svédasztalokon sorakozó finomságok között vendégeink megtalálják a hagyományos magyar konyha remekeit új megfogalmazásban, de belekóstolhatnak a nemzetközi konyha ízvilágába is. Hölgyvendégeinket szilveszteri punccsal, az urakat pedig mézes szilvapálinkával fogadjuk. Hideg ételeink palettáját többek között a füstölt libakocsonya, a szezámos bundában sült pulykaszalagok és a zelleres, zölddiós saláta színesítik.

A főételek közül egyaránt kihagyhatatlannak ígérkezik a Guiness-es marhasült bébi céklával és sütőtökös burgonyapürével, a tárkonyos malacpecsenye gesztenyés párolt káposztával vagy a sváb sajtos galuska sült hagymával. A gasztronómiai élmény együttest desszertjeink sora koronázza.

Az este folyamán a Salánki pince boraival kedveskedünk, éjfélkor pedig egy pohár finom pezsgővel koccinthatnak az újév tiszteletére. Nem marad el a zene s a tánc sem, éjfél után Szilassy Nellyvel folytatódik a mulatság!

Vendégeink kulturális étvágyát pedig A LEGVIDÁMABB BARAKK című új vadonatúj kabaré előadásunk csillapítja.

SZILVESZTERI SPECIÁLIS VENDÉGÜNK SÁNDOR GYÖRGY HUMORALISTA, AKI MÁR ANNAK IDEJÉN IS VIDÁMMÁ TETTE A BARAKKOT!

Szerkesztő: László Ferenc
  Szereposztás
Színész 
Csobot Adél 
Színész 
Kovács István 
Színész 
Heller Tamás 
Színész 
Szilassy Nelly 
Vendégművész 
Sándor György 
  Stáblista
Rendező 
Kalmár Tibor 
Zenei vezető és zongorán közreműködik 
Szilassy Nelly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?