Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A TISZAESZLÁRI PER - KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Kerekasztal-beszélgetés a tiszaeszlári vérvádról.

Sándor Iván Tudósítás a tiszaeszlári per körülményeiről című, nagy visszhangot keltő drámáját 1967-ben mutatták be. A Katona+ sorozat részeként megszervezett beszélgetés a mű felidézésén túl, a politikai antiszemitizmus születéskörülményeit és annak máig ható következményeit is napirendre tűzi.Eötvös Károly száztíz és Krúdy Gyula nyolcvan évvel ezelőtt írt műve után Sándor Iván elsőként foglalkozott az 1883-as perrel. A beszélgetés résztvevői a vérváddal összefüggésben veszik szemügyre a magyar dráma, a történelem és a szinházi munka változásait.

Résztvevők:
Radnóti Zsuzsa
Vári György
Sándor Iván
Máté Gábor

Moderátor:
Tarján Tamás

A beszélgetés időpontja: október 10., este 8 óra, helyszíne előcsarnokunk. Jegyek 900 forintos áron megvásárolhatók jegypénztárunkban, vagy weboldalunkon, bankkártyás fizetéssel.

A kerekasztal-beszélgetés része Katona+ sorozatunknak, melyben felnőtt- és gyerekprogramokkal,koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel várjuk nézőinket a 2012 nyarán felújított és átépített előcsarnokunkban, illetve ajándékboltunkban, a Könyv és Boltban.
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!