Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SZERET ZENEKAR KONCERT
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Szeret Zenekar koncertje.

Közreműködik: Vizeli Balázs, Tintér Gabriella, Mester László, Szabó Csobán Gergő, Koncz Gergely, Szabó Dániel.A Szeret közép-európai népzenei együttes, amely stílushűen, improvizatív módon mutatja be az itt élő népek, kisebb etnikai csoportok hagyományos zenei kultúráját Bartók Béla, Kodály Zoltán és Lajtha László szellemisége szerint. Nevét a Duna határon túli mellékfolyójáról kapta, mert a zene valóban nem ismer határokat…

„A népzene olyan, mint a megújuló energiaforrások. Mindig megújulnak mindenféle káros mellékhatások nélkül.” (Vizeli Balázs)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?