Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR-BESZÉD ZENÉVEL ÉS IRODALOMMAL: RAGASZTOTT SZONETTKOSZORÚ - A TERCINA EGYÜTTES MŰSORA
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Tercina Együttes műsora.

A Tercina három hangszeres művész régizenei együttese. Koncertjeik formabontó, korokat és stílusokat összekapcsoló összművészeti produkciók: a műsorban közreműködő színművész vagy író az irodalmi összefüggéseket, a vetített alkotások pedig a képzőművészeti asszociációkat mutatják be."Hol van a lelkünk legmélyebb rétege? A kisgyerekkorban? Születésünk előtt, a magzati korban? Mi van, ha létezik egy fogantatás előtti állapot, a teljes tudatosság állapota, amire csak halványan emlékezünk?" Ezt járja körül a szonettkoszorú, Kiss Judit Ágnes versciklusa. Az összekapcsolódás, körbe- és összeérés zenei és képi világát Arcangelo Corelli és Hieronymus Bosch művei képviselik, egészen különleges találkozást teremtve a mai költészettel.

Közreműködik:

Kállay Katalin (furulyák)
Vitárius Piroska (hegedű)
Győri István (lant)
Közreműködik: Kiss Judit Ágnes, költő, író
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?