1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
AZ ŰR-ZŰR
Thália Színház - Új Stúdió
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.9 / 10
1392 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Bohócok a láthatáron társulat előadása. Kér űrlény, Jampó és Pojka a Földre érkezik. De mit keresnek itt? Hát a hihiméterüket szeretnék megtölteni. A mit? A hihiméterüket. Mi az a hihihihiméter? Egy tartály, egy energiát gyűjtő tégely, olyan az nekik, mint nektek az étel.

De most kiürült, mondhatni ÜRES, és senki nem tudja, ki lesz olyan ügyes, hogy rájöjjön mitől telik meg újra. Várj! Lehet, hogy pont Te leszel olyan ügyes! Esetleg majd Hirobit segít neked. Kicsoda? Hirobit. Mirobit? Hihi, hát nem érted? Hát Hirobit!!!

Kér űrlény, Jampó és Pojka a Földre érkezik. De mit keresnek itt? Hát a hihiméterüket szeretnék megtölteni. A mit? A hihiméterüket. Mi az a hihihihiméter? Egy tartály, egy energiát gyűjtő tégely, olyan az nekik, mint nektek az étel. De most kiürült, mondhatni ÜRES, és senki nem tudja, ki lesz olyan ügyes, hogy rájöjjön mitől telik meg újra. Várj! Lehet, hogy pont Te leszel olyan ügyes! Esetleg majd Hirobit segít neked. Kicsoda? Hirobit. Mirobit? Hihi, hát nem érted? Hát Hirobit!!!

Szereplők: Jampó: Horváth Gyula Antal Jampó: Horváth Gyula Antal Jampó: Horváth Gyula Antal HIROBIT: Fekete János Jammal

Szereposztás

Pojka Manyasz Erika
Jampó Horváth Gyula Antal

Stáblista

Rendező Méhes Csaba
Rendező Feuer Yvette

Helyszín

Thália Színház
Budapest, 1065, Nagymező u. 22-24.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!