Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: ELSA VALLE JAZZ LATIN SYNDICATE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
ElsaValle egy kubai zenészcsaládban nőtt fel, és a legrangosabb havannai zeneművészeti iskolák elvégzése után rögtön a híres Tropicana mulatóban énekelt, majd a legismertebb kubai és dél-amerikai fesztiválokon is sikert aratott. Csodálatos hangját az elmúlt évek során a világ számos pontján megismerhették, s olyan világszerte ismert előadókkal szerepelt egy színpadon, mint például Al Di Meola, Santana, vagy a Buena Vista Social Club zenészei, így OmaraPortuondo és Ibrahim Ferrer. Zenei világát nemcsak földrajzi környezete határozza meg, hiszen élt már Németországban, Spanyolországban és Franciaországban is. Ugyanakkor nagy hatással volt rá a magyar népzene és néptánc is – talán ennek is köszönhető, hogy az énekesnő végül Magyarországon telepedett le, és 1996 óta Budapesten él. Stílusát méltán nevezhetjük a tradicionális és a mai kortárs kubai éneklés fantasztikus keveredésének: hangja, énekstílusa egyszerre érzéki és melankolikus, improvizációi pedig és robbanékonyak. Elsa rengeteget tesz azért, hogy a magyar közönség is megismerje hazájának zenei világát, mely a kubaiaknak rengeteg erőt ad és vidámságot visz a szürke hétköznapokba. Az énekesnő három különböző zenekara közül a legnevesebb magyar dzsesszzenészeket – Szakcsi Lakatos Bélát, Babos Gyulát, Kőszegi Imrét, valamint férjét, Winand Gábor dzsesszénekest – felvonultató Jazz Latin Syndicate-tel a jazz latin válfaját mutatja be az Opus közönségének.

Közreműködők:
ElsaValle - ének
Winand Gábor - ének, szaxofon, fuvola
Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Babos Gyula - gitár
Orbán György - nagybőgő
Kőszegi Imre - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?