Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO SESSION - TRIBUTE TO DAVID BOWIE FEAT. MIKE GARSON, HOSZT: FEKETE-KOVÁCS KORNÉL
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„A legjobb rock-zongorista a világon, mivelhogy nem rockot játszik.”(David Bowie)

Mike Garson, a hatvanas éveinek közepén járó zongoraművész, komponista jazzmuzsikusként kezdte zenei munkásságát. Karrierjének korai, New York-i éveiben DaveLiebmannel közös zenekarukban vértezték fel magukat a máig kitartó nyitottságukkal, amely annyira jellemző mindkettőjük zenéjére. Garson a jazz világában olyan további partnerekkel lépett színpadra, mint Stanley Clarke, Elvin Jones, Lee Konitz, StanGetz, vagy Freddie Hubbard. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan nagyon sokféle műfajban megfordult, klasszikus zongoristaként éppúgy elismert művész, mint ahogyan talán legismertebb és legsikeresebb arcát mutatva: David Bowie zenekarának pianistájaként, hangszerelőjeként és komponistájaként. A rockzenében olyan további világsztárok lemezein működött még közre, mint a Nine Inch Nails vagy a The SmashingPumpkins. Több mint 4000 kortárs kompozíciót jegyez, rendkívül aktív muzsikus, termékeny szerző. Az este folyamán zömében a 2011-ben megjelent The BowieVariations című lemezéből ad ízelítőt közösen a MAO muzsikusaival.

Közreműködik:

Mike Garson - zongora
Fekete-Kovács Kornél - trombita
Soós Márton - nagybőgő
Csízi László - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?