Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FUNKRA MAGYAR! - ÉLIÁS GYULA JR. KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ilyen még nem volt!

A programsorozat záróakkordját ezúttal egy premier adja: Éliás Gyula Jr. első, tisztán magyar dalokat tartalmazó műsora valóságos zenei csemegének ígérkezik.A rá jellemző sokszínűséggel átitatott, a popart, a funk, a dzsessz és a soul között mozgó, ám mégis egységes köntösbe foglalt estjén saját dalai (Jól vagyok, Mindhalálig várni rád, Kacsamadár stb.) mellett igazi magyar zenészlegendák – Balázs Fecó, Charlie, Cserháti Zsuzsa és az LGT – örökérvényű szerzeményeit szólaltatja meg.

Éliás Gyula varázsa abban rejlik, hogy bődületes hangjával, valamint laza, hiteles és szuggesztív előadásmódjával a hölgyek szívét ejti rabul, miközben a férfiak elismerését vívja ki.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak
Prémium: 2.500 Ft
Standard: 1.500 Ft

Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat. Megértésüket kérjük, amennyiben az Önök által kívánt méretű helyek már nem állnak rendelkezésre!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen vagy az interneten váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

Jegy- és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, tel: + 36 309 48 64 48. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 48 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy fenti jegyvásárlási lehetőségek egyikén a jegyeket megvásárolni szíveskedjenek. A foglalást a program előtt 48 órán belül a program kezdete előtt 24 óráig tartjuk, 24 órán belül pedig foglalni foglaltság függvényében lehet telefonon. Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

RÉGI PESTI ESTEK címmel, 08.28. és 09.06. között az Orfeum a régi Pestet idézi műsoraival.

Ez a nyár is eltelik lassan. Az egyetlen pesti mulató törzsvendégeit nem hagyta cserben a legforróbb és legfülledtebb napokon sem. Nagy örömükre ők is rendíthetetlenek voltak, és szép számban látogatták a Casino Nights estjeit. Ám ki tudna a kellemesen hűtött Orfeum változatosabbnál változatosabb programjainak, udvarias személyzetének, könnyed ételeinek és gyöngyözően hűs italainak ellenállni?

Augusztus végén ők is elbúcsúznak a nyártól, mielőtt óriás lendülettel, új programokkal és rengeteg meglepetéssel megkezdik „életük” 3. őszét.
  Szereposztás
Színész 
Éliás Jr.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?