Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
L1DANCEFEST - KENNETH FLAK KÜLLI ROOSNA (NOEST) / KORZO PRODUCTIES (NL) THE WOLF PROJECT
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 455 értékelés alapján
  Leírás
Harcolhatsz a szörnyekkel anélkül, hogy közben magad azzá ne válj? A The Wolf Project-ben a koreográfusok, Kenneth Flak és Külli Roosna kitolják a hatalom és a manipuláció határait. Egy nagyon is fizikai dokumentum szembesít minket a valósággal és azzal, miként manipulálunk másokat, hogy úgy lássák a világot, ahogyan mi. A végén minden egy kérdéssé sűrűsödik össze: kinek higgyünk? Kinek a manipulációját fogadjuk el?A koreográfusokról:
A norvég koreográfus és táncos, Kenneth Flak állandó helyet foglalt magának a holland táncszíntéren. Táncosként olyan koreográfusok darabjaiban dolgozott, mint Keren Levi, Blok & Steel és André Gingras. 2007-ben Gingras CYP17 című szólótáncáért Bessie díjjal tüntették ki. Koreográfusként God Studies #3 munkáját beválasztották a Holland Táncfesztiválra. A Gods és Driftwood előadásokért BNG díjra jelölték.

Külli Roosna észt táncos, koreográfus és tanár, hazai és külföldi koreográfusokkal dolgozik. Készített koreográfiát a többi közt az Észt Nemzeti Balett, a Kaunas Biennálé és a Hágai Klasszikus Fesztivál számára. Szólója, az Circle Through első díjat kapott a fehéroroszországi Vitebsk Nemzetközi Modern Koreográfia Fesztiválján.

Koreográfia, tánc: Kenneth Flak, Külli Roosna
Zene: Yann Coppier
Fény: Thomas Dotzler
Jelmez: Asalia Khadjé
Dramaturg: Thomas Falk
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?