Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
L1DANCEFEST - SHAKE IT! COLLABORATION (SE) ROSES BEANS
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 438 értékelés alapján
  Leírás
A Roses & Beans társadalmi esemény és előadás a szerelem megszervezéséről és megéléséről. Kipirult arccal, kacér testekkel és a szigorú masírozáshoz játszott szerelmes dalokkal az előadók a mosogatóba verik a fejünket. Eközben úgy vizsgálják a szerelmespár kapcsolatát, mint egy intézményt és a siker sablonját.Egy magánpartira hívnak csillogó szemmel, éles könyökkel és lágy szívvel egy üres nappaliba. Különleges pillanaton és a románc édes tortáján osztoznak.
A Roses & Beans kiindulópontja a popkultúra meglepő ereje, majd csatlakozik az állandóan jelenlévő szerelem, párkapcsolat és szexualitás refrénjéhez. Hogyan komponáljuk meg a közös szerelmes dalainkat? Lehet saját történetünk, ha nem akarjuk megélni az eddig hallottakat? Andersson és Sahlin olyan párok életéből és művészetéből kölcsönöz, mint Marina & Ulay, John & Yoko vagy Brad & Angelina. A Roses & Beans nappalijában létrejött koreográfia a kíváncsiság és precíz egyenlőség, melynek pontosan kimért minden lépése és mozdulata.

A koreográfusokról:
Tove Sahlin és Dag Andersson az öttagú stockholmi művészcsoport, a Bastardproduktion tagjai.
Mindketten sokoldalú művészek, a Stockholmi Színházi és Mozdulatművészeti Egyetemen végeztek 2001-ben. Azóta szabadúszó koreográfusok, rendezők, színészek és táncosok.

2011 tavaszán Dag színész és akrobata volt a Svéd televízió Imago című gyermekműsorában. Tove többek között a W.I.S.P. - Nők a Svéd Előadó-művészetben - produkciós iroda egyik motorja.
A Shake it Collaborations művészeti, adminisztrációs és gazdasági platformként működik, amely kutatási lehetőséget és együttműködést kínál más művészek számára is. A társaság produkcióról-produkcióra növekszik és alakul az együttműködők szerint. A SiC-nek vannak saját és megbízásos munkái egyaránt.

Koreográfus, előadó: Dag Andersson and Tove Sahlin Díszlet, jelmez: Dag Andersson and Tove Sahlin In collaboration with: Estudio Nuboso, Ponderosa Tanzland, Dans i Varmland
Támogató: The Swedish Arts Council. The City Of Stockholm, The Swedish Arts Grants Committee
Támogató: Embassy of Sweden in Budapest

www.shakeitlab.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?