Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MESTEREK ÉS TANÍTVÁNYOK KONCERTSOROZAT: A BERECZ CSALÁD
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.6 / 10) - 80 értékelés alapján
  Leírás
Berecz András mesél, zenél, énekel - személyisége pillanatok alatt elvarázsol, a paraszti eredetiség és autentikusság levegőjét sugározza, holott Budapesten született.A Mesterek és tanítványok sorozat különleges koncertje során alkalmunk nyílik megtudni, ő hogyan került kapcsolatba ezzel a világgal, és hogyan adta, adja ő tovább ezt a tudást, mondhatni hitvallást, a népi kultúra, a művészet szeretetét gyermekeinek is, akik közül István 2012-ben a Fölszállott a Páva televíziós vetélkedőt is megnyerte.
  Szereposztás
Színész 
Berecz András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
1011 Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?