Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RYAN MACGRATH VÁKUUM
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Ryan MacGrath egy világszerte ismert kanadai zenész, akit nemcsak számos zenei díjra jelöltek eddig (East Coast Music Awards, Kanada) és el is nyerte A Legjobb Alternatív Album díját (Nova Scotia Music Awards, Kanada), hanem ezek mellett rengeteg dalt szerzett és adott elő melyek, filmekben, a tévében vagy dokumentumfilmekben jelentek meg, és mind a mai napig elismert tagja a kanadai zenei színtérnek 2008 óta. Annak ellenére, hogy MacGrath jelenleg Ausztriában él. Rendszeresen turnézik Európában, az Egyesült Királyságban és Kanadában. Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor érdemes megjegyezni, hogy Izlandra két fesztivál is meghívta.

Hangzásvilágát Damien Rice-hoz, a Radioheades Thom Yorke-hoz, Rufus Wainwrighthoz és Jeff Buckley-hez szokták hasonlítani. Dalai szenvedélyesek, gondolatokban gazdagok és líraiak, és a hangja olyan erőteljesen mutatja be ennek az érzelmi tájképnek a hegycsúcsait és mélységeit, hogy a lányok azonnal és örökre szerelmesek lesznek.

Vendégzenekar: Vákuum (HUN)

Kapunyitás: 19:00
Koncert kezdés: 20:00
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?