1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FESZT-FEST MÜSZI (PÉCS): ORIGINÁL LAGER
MU Színház - Stúdiószínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) az idén hetedik alkalommal rendezi meg a Színjátékosok Napját, és ezen belül a FESZT-FEST-et, a fesztivál győztesek fesztiválját.Aki szeptember 27-28-29-én ellátogat a MU Színházba, biztos, hogy nem fog rossz, vagy gyenge előadásba botlani, hiszen itt a legfontosabb amatőrszínjátszó fesztiválok (ODT, Magyar Művek Szemléje, Soltis Fesztivál, Vasvár, Mosonmagyaróvár, Újvidék, Szepsi /SK/, stb.) legjobbjai, díjazottjai mutatják be előadásaikat. Sok közülük méltán aspirálhat már arra, hogy a hazai és nemzetközi független szcéna mezőnyében is szerepeljen.

A FESZT-FEST kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait. Az előadások után szakmai beszélgetések zajlanak, neves színházi szakemberek társaságában, akik végül odaítélik az évad legjobb előadásának járó Paál István díjat.

A FESZT-FEST-en 10 előadást nézhet majd meg a közönség a MU Színház két színháztermében.

A fesztivál másnapján délelőtt a „Határtalan Színjátszás” Kárpát-medencei hálózat rezidenseinek konferenciájára kerül sor.

Örülünk annak, hogy a legjobb előadásokat felvonultató fesztiválunkat befogadta a hazai független színházak reprezentatív intézménye, a MU Színház.

Regős János elnök
Magyar Szín-Játékos Szövetség

Pécsi Müszi: Originál Lager
helyszín: stúdió

„A kurva istenit, mi a faszt keresek ebben a jóéletben, mit? aztán elindultak a könnyek a szememből. Álltam ott, törültem az orromon, mer ilyenkor mindig taknyos is lesz az ember, de az tökhülyén néz ki, hogy taknyos. Vártam, hátha utánam rohan a lány, hogy vicc az egész. De nem jött. A könnyem ömlött, és nem törültem már az orromat sem. Álltam a tiszta utcán: előttem a nagyvilág. És nem volt előttem semmi.” /idézet a darabból/

játsszák: Ágoston Gáspár, Arató Ármin, Bártfalvi Sarolta, Béres Fruzsina, Csernák Norbert, Fillár Anna, Gipsz Jakab, Háber Krisztián, Horváth Fruzsina, Kocsis Zsófia, Kovács Virág, Kravinszkaja Anna, Lőrincs Csaba, Németh Sarolta, Sápi Szabolcs, Várkonyi Dániel, Világi Vanessa
író: Háy János
zene: Sápi Szabolcs és az Imigrants
mozgás: Hajzer Gábor
kreatív zenei vezető: Bánky Géza
rendezők: Sramó Gábor és Tóth Zoltán

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!