Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZT-FEST BÁRKA SZÍNHÁZ LÉVA: BÁNYAVIRÁG
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) az idén hetedik alkalommal rendezi meg a Színjátékosok Napját, és ezen belül a FESZT-FEST-et, a fesztivál győztesek fesztiválját. Aki szeptember 27-28-29-én ellátogat a MU Színházba, biztos, hogy nem fog rossz, vagy gyenge előadásba botlani, hiszen itt a legfontosabb amatőrszínjátszó fesztiválok (ODT, Magyar Művek Szemléje, Soltis Fesztivál, Vasvár, Mosonmagyaróvár, Újvidék, Szepsi /SK/, stb.) legjobbjai, díjazottjai mutatják be előadásaikat. Sok közülük méltán aspirálhat már arra, hogy a hazai és nemzetközi független szcéna mezőnyében is szerepeljen.

A FESZT-FEST kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait. Az előadások után szakmai beszélgetések zajlanak, neves színházi szakemberek társaságában, akik végül odaítélik az évad legjobb előadásának járó Paál István díjat.

A FESZT-FEST-en 10 előadást nézhet majd meg a közönség a MU Színház két színháztermében.

A fesztivál másnapján délelőtt a „Határtalan Színjátszás” Kárpát-medencei hálózat rezidenseinek konferenciájára kerül sor.

Örülünk annak, hogy a legjobb előadásokat felvonultató fesztiválunkat befogadta a hazai független színházak reprezentatív intézménye, a MU Színház.

Regős János elnök
Magyar Szín-Játékos Szövetség

Bárka Színház – Léva (SK): Székely Csaba: Bányavirág

Léván már a 20. század elejétől nagymúltú színjátszó együttesek működtek.1995-től létezik a Bárka Színpad, mely mindig olyan drámához nyúlt, amellyel közölni akart valami fontosat. Nem volt véletlen a választás: Tóték, Egy lócsiszár virágvasárnapja, Hoppárézimi, Kihallgatás, Noé, Galopp a vérmezőn, Özvegyek, A látszat dzsal, Mizantróp stb.
Az idei darabválasztásra azért került sor, mert a darab története és mondanivalója mindnyájunkat megfogott. Mert időszerű. A munkanélküliség, az ebből eredő alkoholizmus, az öngyilkossági ráta társadalmi problémáját még tetézi a tehetetlen szülőkről való gondoskodás.

Szereplők: Forgács András, Lőrincz Tamás, Botos Nikoletta, Kovács Péter, Veszelei Éva
Közreműködnek: Zakhariás Laura, Bogyó Mátyás, Hutura Beáta, Horváth Judit, Puksa Ferenc
Rendező: Újváry László

A rendezések a következő emberek nevéhez fűződnek: Tóth Gábor, Újváry László
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!