Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DESIGN NOW! (SZEPT. 29-IG BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ JEGY, CSÜT.-VAS.)
Vam Design Center - VAM DESIGN CENTER

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A közkedvelt belvárosi kiállítóhely és kultúrközpont, a VAM Design Center második emeleti bal kettes galériájában látható a Design Now! című állandó kiállítás, mely a bútordesign történetének kiemelkedő alkotásait, különlegességeit mutatja be (a szecessziótól a modern, posztmodern, illetve az organikus, erotikus és high tech stílusig), a formatervezés olyan unikális csodáit, melyek csak a világ néhány kortárs művészeti múzeumában találhatóak meg.A bútorok mellett neves magyar designer ruhatervezők, illetve cipőkészítők és ékszertervezők munkái is megtekinthetőek a kiállításon, mely folyamatosan bővül fiatal tervezők új munkáival és kiállítási design shoppal. E designtörténeti áttekintés során a tárgyakon keresztül a mai divatvilág gyökereire, és a minden embert a mindennapokban körülölelő formatervezés fontosságára irányítjuk a figyelmet.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Király u. 26. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?