Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSIZMÁS KANDÚR - ZENÉS MESEJÁTÉK
Zuglói Nyári Színház - Vajdahunyadvár, Károlyi-udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 56 értékelés alapján
  Leírás
A Csizmás Kandúr mindannyiunk szívében különleges helyet foglal el. Ha szeretnéd, hogy gyermeked is tovább örökítse ezt az emléket, vidd el a Vajdahunyadvárban megrendezendő, nagysikerű előadásra, 08.18-án, vasárnap!Játékos kikapcsolódás, gyönyörű környezetben! Hozd el családod augusztus 18-án a Vajdahunyadvárba, ahol a Károlyi-udvarban tekinthetitek meg a Csizmás Kandúr című zenés mesejátékot! Töltsetek el egy kellemes órát a park övezte várban, és gazdagodjatok egy életre szóló élménnyel! Jegyek féláron, csupán 1.000 Ft-ért kaphatók!

A darab története:
Hans, az árva molnárlegény örököl egy csodakandúrt.
Együtt megszerzik a hétmérföldet lépő csizmát és elindulnak, hogy valóra váltsák Hans álmait. Rengeteg kalandon, izgalmon keresztül, végül elérik céljukat: Hansból márki von Carabas lesz, feleségül veszi Nepomuk király lányát, Eufrozinát, és megkapja a gonosz varázsló, szörnyű Jakab kacsalábon forgó palotáját.
Boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
Persze mindez nem sikerülne Csizmás Kandúr nélkül, aki végig tartja Hansban a hitet, miszerint soha nem szabad könnyen feladni az álmainkat.

Az előadás időtartama: kb. 60 perc.
Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata 2011. óta hagyományteremtő céllal rendezi meg a Zuglói Nyári Színház rendezvénysorozatot, a Vajdahunyad vár Károlyi- udvarán.

Öregbítsétek ti is a rendezvény hírnevét, és izguljátok végig együtt a csodakandúr és barátja történetét!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?