Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ELSŐ UTAZÁS
Nemzeti Táncszínház - Refektórium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1171 értékelés alapján
  Leírás
Réti Anna és Ido Batash (IL) koreográfusok vezetésével, a Trafó K.M.H. és a SIN Kulturális Központ koprodukciójaként, 2013. szeptemberétől induló új produkció beharangozó estjét láthatja a Nemzeti Táncszínház közönsége, melyben megismerkedhetnek a darab négy külföldi és két magyar előadójának saját önálló munkáival, Ido Batash januárban Japánban bemutatott ‘SOLOIMPRO’ című darabjával és Réti Anna külön erre az estre készülő improvizációjával.Az Ego Trip kiinduló pontja az ember mentális és fizikai korlátainak érzékelése és megfogalmazása. Születésünk pillanatától kezdve egész életünkön keresztül magunk és a körülöttünk lévő világ megismerésén dolgozunk. Az idő és a jelen pillanat rendkívül fontos szerepet játszik az egész folyamatban. A jelen pillanathoz való viszonyunk határozza meg viszonyunkat magunkhoz, illetve korlátainkhoz.

Alkotótársak, előadók / Creators, performers: Jasmine Ellis (Kanada), Ricardo Machado (Portugália), Laura Eva Meuris (Belgium), Pawel Dudus (Lengyelország), Cseri Péter Oszkár, Meszerics András
Zene / Music: Anton Bergman (Németország)
Tér / Scene: Körmendy Pál
Produkciós vezető / Production leader: Trifonov Dóra • Ötlet, koreográfia, rendezés / Idea, choreographed and direcetd by Réti Anna,
Ido Batash (Izrael)
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?