Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEMUTATÓ INSTANT MESSAGE / KRYPT
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Mit gondolsz: „másik” vagy „más”? Mit gondolsz: „semmi” vagy „semleges”? Mit gondolsz: „kontrollal” vagy „kontrol nélkül”? Mit gondolsz: „határtalan” vagy „határon túli”?
Összhangban! „mindben” a test és „mindez” a test! Batarita és Daiji Meguro 2012. márciusában kezdték a koprodukciós munkát, amit 2013. júliusában, Japánban folytattak az erőteljesen fizikális, konvencionális gátakat nem toleráló butohból táplálkozó, kísérleti munkával. Batarita a Magyar Táncművészeti Főiskola koreográfus szakán végzett. Alkotó munkássága szorosan kapcsolódik az ázsiai kultúrához, ezen belül elsősorban a butoh tánchoz. Mestereit, Ko Murobushi-t és Yoshito Ohno-t, a műfaj legelismertebb képviselői között tartják számon. Daiji Meguro a butoh alapítójának, Tatsumi Hijikata-nak a feleségétől, Akiko Motofuji-tól tanult. Hét évig a Ko Murobushi által alapított Ko&Edge társulat táncosa volt. 2004-től saját társulattal is dolgozik.

Zene: KEREK István, XRC KOVÁCS Balázs
Koreográfia, látvány, tánc: BATARITA, Daiji MEGURO
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?