Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ALHAMBRA MESÉI
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
az Al Andalus Táncszínház bemutatja:
Az Alhambra Meséi című táncjátékotSpanyolok és mórok éltek együtt a középkori Granada városában, ahol a pompás Alhambra palotájának minden kövéhez különös legenda és varázslat tapad. Az esti spanyol fiestákon megelevenednek a legendák a palota alatti rejtett termekről, elbűvölt hercegnőkről, amulettekről, az arab asztrológus csodakertjéről. Összevegyül a spanyol kasztanyetták csattogása és a gitár dala az arab lant bűvös dallamával, a narancsvirág és a jázmin illata; és a szökőkutak csobogása a holdvilág csillogásával már maga a bűvölet - talán valóság, talán képzelet.

koreográfia-rendezés: La Kati (Inhof Katalin) és Amira (Németh Krisztina)
Fellépők: Amira és az Amira Art Company
La Kati és a La Kati Companía Flamenca
Effendi Dabkeh Társulat
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1122 Budapest, Városmajor Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?