Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ALMIRA EMIRI ZONGORAESTJE
VAM Design Center Átrium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Almira Emiri 1982-ben született Albániában. Nem zenész családban nőtt fel, de az érdeklődése a zene iránt már 4 éves korában elkezdődött. Az akkori még diktatúrában levő ország a kultúrának kevéssé kedvezett, így csak egy asztalon tudta elkezdeni a zongora óráit, amelyen egy papírból álló billentyűzetsor jelenítette meg számára a hangszert. 1996-ban nyertese lett a balassagyarmati, 1997-ben a nyíregyházi országos zongoraversenyeknek. A zenei tanulmányait 2002-ig a Bartók Béla Konzervatóriumban folytatta, Ábrahám Mariannál, utána a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem diákjaként tanult tovább, tanára Both Lehel volt. Az egyetemi évei alatt megnyerte a Liszt-Bartók Nemzetközi Zongoraversenyt 2004-ben, majd 2006-ban a Brahms Nemzetközi Zongoraversenyt. A Budapesten eltöltött évei alatt felsőoktatási tanulmányait párhuzamosan Graz-ban is elkezdte. Szólistaként és kamarazenészként ezek az évek hozták számára az induló sikert és ezzel együtt a különböző országokban a fellépéseket. Ebben az időben jelent meg CD-je a "Degustation Pianistic" zongoristákból álló zenei formációval. Ez idő alatt a világ számos pontján rengeteget koncertezett a Babameto Trióval. Több éven keresztül a tiranai Operaház szólistája volt.

Magyarországon többször is fellépett már a Művészetek Palotájában. Az Albán Nagykövetség felkérésére Almira elvállalta a “kultúrattasé” szerepét hazánkban.A tavalyi évben bejárta Európát. Többek között játszott a tiranai Zenekadémián, Párizsban, Szicíliában a Melodica Festival-on és Liszabonban. Szalonkoncerteket adott Telavivban, valamintzártkörű koncerteket osztrák, lengyel arisztokrata családoknál. Valamint a múlt év májusában Budapesten elindult az Almira Emiri & Friends koncertsorozat az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Almira az egyes koncertekre a világ számos részéről hívott meg zenésztársakat, barátokat, hogy ezeken keresztül megismerhesse a hazai közönség és egy kis ízelítőt kapjon eddigi életéből.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Király utca 26. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?