Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉVSZAKOK KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
VAM Design Center Átrium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Évszakok Kamarazenekar több mint tíz éve alakult, Vörös Gyula hegedűművész vezetésével. Már a kezdetektől fogva szép sikereket értek el úgy mint Nívódíj a 13. Országos Kamarazenekari Fesztiválon, fellépés a Hollandiai Magyar Évadon, valamint a Megyei Príma díj zeneművészeti kategóriában.Felléptek a Művészetek Palotájában, és a Tavaszi Fesztiválon is. Az elmúlt esztendőkben olyan szólistákkal dolgoztak együtt, mint Ilényi Katica, Lendvai József és Jandó Jenő. Kiemelten fontos a zenekar életében, hogy hosszú évekig Rolla János a Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeti vezetője segítette az együttes szakmai fejlődését.
Repertoárjukon a barokk művektől a filmzenékig, a klasszikusoktól a latin jazzig sok minden szerepel. Saját átirataikban olyan műveket is műsorra tűznek, amelyek ilyen formában még sohasem voltak hallhatóak.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Király utca 26. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?