Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MŰVEK RÉZFÚVÓS KVINTETTRE - AZ IN MEDIAS BRASS KVINTETT KONCERTJE
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Zeneakadémia jelenlegi és volt hallgatóiból alakult meg 2010-ben az In Medias Brass rézfúvós kvintett. Első közös sikerüket 2010 augusztusában, a Dél-Koreában megrendezett hatodik Jeju Nemzetközi Rézfúvós Versenyen érték el, melyen a kamarazenei szekció első díja mellett a kvintett tagjai megnyertek minden olyan szólóhangszeres kategóriát is, amelyben elindultak.A 2013 júniusában Knoxville-ben (USA) megrendezett 2. Calvin Smith Nemzetközi Kamarazenei Versenyen megszerzett győzelmükkel együtt öt első és két második díjat, valamint számos különdíjat nyertek három kontinens nemzetközi zenei versenyein. Nemzetközi sikerek elismeréseként 2011 novemberében Junior Prima díjban részesültek. Az elmúlt három évben számos koncertet adtak Magyarországon, Svájcban, Németországban és Olaszországban, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem képviseletében felléptek az Európai Zeneakadémiák Fesztiválján, és 2013 során eljutottak Dubajba is.

Koncertsorozatuk negyedik, befejező estjén virtuóz, a hangszereik adottságait és lehetőségeit maximálisan kiaknázó, eredetileg is rézfúvós kvintettre komponált XX. századi műveket játszanak. A műsoron szerepel Eric Ewazen amerikai zeneszerző Colchester fantázia című műve is, melyért legutóbbi amerikai versenyszereplésük alkalmával különdíjat kaptak Knoxville-ben – az elismerés értékét növeli, hogy az In Medias Brass volt a megmérettetésen induló egyetlen nem USA-béli kvintett.

Műsor:

Lutoslawski: Mini nyitány

Guillaume Connesson: Agora

David Sampson: Reggeli zene

Eric Ewazen: Colchester fantázia

Anthony Plog: Négy vázlat rézfúvós kvintettre

Közreműködik: az In Medias Brass Quintet (tagjai: Kresz Richárd, Nagy Antal Endre – trombita; Benyus János – kürt; Sztán Attila – harsona; ifj. Bazsinka József – tuba)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Vörösmarty utca 35. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?