Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENTAI KÁROLY ÉS BIZJÁK DÓRA FELLÉPÉSE
VAM Design Center Átrium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bizják Dóra és Zentai Károly zongoraművészek 1996-ban diplomáztak a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián. Gulyás Márta kamarazene-osztályában kezdtek együtt dolgozni a négykezes, kétzongorás irodalom megismerésén. Eközben szólistaként és más kamarapartnerekkel is gyakran felléptek. 1997-ben Győriványi Ráth György felkérésére a Magyar Virtuózok kamarazenekar közreműködésével lemezre vették Saint-SaÍ«ns “Az állatok farsangja” című művét.
1997-ben kezdték meg tanulmányaikat az Illinois State University-n (USA) ahol 1999-ben vették át mester diplomáikat. Magyarországon kívül számos koncertet adtak Ausztriában, Olaszországban és az Egyesült Államokban. Elnyerték a Soros Alapítvány (1997), az Illinois-i Schubert-társaság (1998), és a New York-i Hans Fuchs Alapítvány (1999) ösztöndíjait. A 2000 áprilisában Padovában megrendezett II. Nemzetközi „Silvio Omizzolo” Négykezes Zongoraversenyen megnyerték az első díjat, valamint a különdíjat. Első önálló lemezük 2001 őszén jelent meg Olaszországban, a Velut Luna kiadó gondozásában, Four hands dancin’ címmel.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Király utca 26. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?