Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FALUDI JUDIT TERMES RITA- CSELLÓ- ÉS ZONGORAEST
VAM Design Center Átrium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Faludi Judit a budapesti Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után a Liszt Ferenc Zeneművészeti
Egyetem gordonka tanszakán diplomázott 1993-ban. Dolgozott a Magyar Állami Operaház Zenekarában, valamint a Magyar Virtuózok Kamarazenekarban. 1998-ban kezdi meg szóló- és kamarazenei pályafutását és azóta is állandó résztvevője a magyar zenei életnek. Rendszeresen fellép a Magyar Rádió Márványtermében, a budapesti Zeneakadémián és az Országház Kupolatermében. A Magyar Rádió többször is„A hét muzsikusává” választotta. Olyan rendezvényeken lépett fel, mint az Indiában megrendezett Magyar Napok, vagy a zsidó – keresztény összefogás hangversenyén a budapesti Zsinagógában, valamint a Csajkovszkij Maratonon a Müpában. Koncertezett a Kairói Operaházban, az Egyesült Államokban és Japánban is. Több állami kitüntetésben is részesült, úgy mint a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje, valamint 2009-ben Liszt -díjat is kapott.

Termes Rita zongoraművész, korrepetitor a budapesti és a müncheni Zeneakadémián végezte felsőfokú tanulmányait. Korrepetitorként a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában a Színház- és Filmművészeti Egyetemen valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen is tanított illetve a mai napig is segíti a fiatalok munkáját. Ennek elismeréseként több versenyen is kitüntették a legjobb korrepetitornak járó díjjal.
  Szereposztás
Színész 
Faludi Judit 
Színész 
Termes Rita 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Király utca 26. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?