Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÉDO OLGA HEGEDŰSHOW
VAM Design Center Átrium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nédó Olga hegedűművész koncertje.Nédó Olga az általa képviselt klasszikus zenei műfajon kívül az igényes könnyűzene világában is otthonosan mozog. A musicalek, a filmzene- vagy az operett/opera irodalom gyöngyszemei is megtalálhatók repertoárjában. Művészi küldetésének tekinti a komolyzene népszerűsítését, hogy a közönség, és különösen a fiatalok felfigyeljenek a klasszikus zene szépségeire.

Zenei tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végezte, de a közönség számára Mága Zoltán hegedűvirtuóz egyik „Angyalaként” lehet ismerős, hiszen 10 évig volt nála állandó tag. Pályafutása során koncertezett többek között az Egyesült Államokban, valamint Afrika, Ázsia és Európa nagyvárosaiban egyaránt. Több alkalommal fellépett a Budapesti Operabálon, Budapest Újévi Koncerteken. Számos világhírű művésszel találkozott, legemlékezetesebb fellépése a 2010-es Budapesti Operabálon José Cura világhírű tenorral volt. A jótékonyság elkötelezett híve, karitatív tevékenységéért több alkalommal részesült már kitüntetésben. 2011-ben A Magyar Vöröskereszt Kulturális Nagykövete lett.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Király utca 26. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?