Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉVSZAKOK KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
VAM Design Center Átrium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Látogasson el Budapest vibráló belvárosába, és inspiráló környezetben frissüljön fel egy különleges zenei élménnyel, és lepje meg magát egy kellemes itallal!A VAM Design centerben 2013. November 30-ig minden csütörtökön, pénteken és szombaton a vizuális Van Gogh alkotások 3D megoldásait akusztikus élménnyel fűszerezzük, mely a lelket soha nem tapasztalt energiákkal tölti fel.
A koncertek minden csütörtökön, pénteken és szombaton 17:00 órakor kezdődnek és 50 percesek.

Az Évszakok Kamarazenekar több mint tíz éve alakult, Vörös Gyula hegedűművész vezetésével. Már a kezdetektől fogva szép sikereket értek el úgy mint Nívódíj a 13. Országos Kamarazenekari Fesztiválon, fellépés a Hollandiai Magyar Évadon, valamint a Megyei Príma díj zeneművészeti kategóriában. Felléptek a Művészetek Palotájában, és a Tavaszi Fesztiválon is. Az elmúlt esztendőkben olyan szólistákkal dolgoztak együtt, mint Ilényi Katica, Lendvai József és Jandó Jenő. Kiemelten fontos a zenekar életében, hogy hosszú évekig Rolla János a Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeti vezetője segítette az együttes szakmai fejlődését.
Repertoárjukon a barokk művektől a filmzenékig, a klasszikusoktól a latin jazzig sok minden szerepel. Saját átirataikban olyan műveket is műsorra tűznek, amelyek ilyen formában még sohasem voltak hallhatóak.

Fellépők: Évszakok Kamarazenekar

Kapunyitás: 16:45; Kezdés: 17:00, Befejezés: 18:00
Szünet: van kb. 10 perc
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Király utca 26. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?