Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MEDGYESI ZSOLT ZONGORAESTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Mesterkoncertek és fiatal művészek

Medgyesi Zsolt Junior Prima-díjas zongoraművész Chopin és Liszt műveket játszik.Mesterkoncertek és fiatal művészek sorozatunk októberi vendége Medgyesi Zsolt zongoraművész. Zenei tanulmányait nyolc éves korában a II. kerületi Járdányi Pál Zeneiskolában kezdte Horváth Mária, majd 2004-től Gergelyné Knapp Éva tanítványaként.

2013-ban felvételt nyert a bécsi Zeneművészeti Egyetem zongora szakára. Rendszeres szakmai támogatást kap Bogányi Gergelytől, akivel 2012 őszén felléphetett a Művészetek Palotájában.

Pályáját Eckhardt Gábor zongoraművész is egyengeti, kurzusokon pedig Baranyay Lászlótól, Bogányi Gergelytől, Vásáry Tamástól és György Ádámtól vett órákat.

Több országos megmérettetés díjazottja, 2010-ben a nyíregyházi Országos Zeneiskolai Zongoraverseny I. helyezettje volt, a Fidelio különdíjasaként pedig fellépett a Sziget Fesztiválon is. 2011-ben a Bécsben megrendezett Nemzetközi Bartók Béla Zongoraversenyen ért el első helyezést.

2012-ben Magyar Zeneművészet kategóriában Junior Prima-díjat kapott.

Műsor:

Liszt: Funérailles
Chopin: 2 noktürn (op. 27. no. 2, op. 48. no. 1.)
Chopin: 2 keringő (op. 18, op. 42)
Chopin: f-moll fantázia op. 49.
– szünet –
Liszt: Dante-szonáta
Liszt: Velence és Nápoly
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?