Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DIVINYI RÉKA: A SZŰZ, A SÓHER, A MIKULÁS, ÉS A TÖBBIEK - MACHIAVELLI MANDRAGÓRA CÍMŰ VÍGJÁTÉKA NYOMÁ
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Divinyi Réka: A szűz, a sóher, a Mikulás, és a többiek

Machiavelli Mandragóra című vígjátéka nyomán
komédia szünet részben.Az évad első bemutatójaként szeptember 27-én egy fergeteges humorú komédiát láthat a közönség. Egy férfi beleszeret egy tiszta, erényes nőbe, és bármilyen áron meg akarja szerezni. És ez a "bármilyen áron" bizony sokak érdeklődését felkelti. Vajon van-e ára a szerelemnek? És a hűségnek? És a tisztességnek? Többek között ezek a kérdések merülnek fel Divinyi Réka: A szűz, a sóher, a mikulás és a többiek című darabjában.

Ezek a kérdések manapság talán még aktuálisabbak, mint anno Machiavelli mester idején, mikor megírta ezt a hazugságokkal, átverésekkel, fondorlatos tervekkel átszőtt, kacagtató vígjátékot. Épp ezért az alkotók új köntösbe öltöztették, és a mába helyezték a cselekményt, ahol ráismerhetünk korunk jól ismert figuráira, akik egy tál lencséért eladnak bármit, amire van kereslet, bár a lencse néha változó árfolyammal bír. És hogy maradt-e még egy szemernyi tisztesség is a világban? Arra mindenkinek magának kell megtalálni a választ, hite, igénye és a pénztárcája szerint.

Az író, Divinyi Réka nevéhez fűződnek az elmúlt évek legsikeresebb magyar vígjátékai. Ő írta a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, a Kaméleon, a Lora és a Valami Amerika 2 forgatókönyvét is, most pedig a Spirit Színház felkérésére Machiavelli Mandragóráját dolgozta át. A darabot Magács László rendezi, a főbb szerepekben Lázár Kati, Szerémi Zoltán, Horváth Szabolcs, Fülöp Zsigmond és Bende Kinga lesz látható.
  Szereposztás
Zöldi Ádám 
Horváth Szabolcs 
Takács Szilárd 
Borsányi Dániel 
Rövid Vid 
Szerémi Zoltán 
Estván Lali 
Rózsa Krisztián 
Brigitta asszony 
Lázár Kati 
Zsuzsanna 
Nagyváradi Erzsébet 
Rövid Valéria 
Bende Kinga 
Tamás atya 
Fülöp Zsigmond 
  Stáblista
Rendező 
Magács László 
Rendező asszisztens 
Szalóky Dániel 
Díszlet 
Árva Nóra 
Jelmez 
Árva Nóra 
Dramaturg 
Lőrincz Ágnes 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!