Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MŰVÉSZNŐK A GYERMEKEKÉRT - JÓTÉKONYSÁGI GÁLAEST A NEHÉZSORSÚ GYERMEKEKÉRT
Zsidó Nyári Fesztivál - Dohány utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Magyarországon a legelesettebbek azok a gyermekek, akik súlyos betegségben szenvednek, és gyógyulásukért a szülők az egészségügyi intézmények szakembereivel közösen küzdenek. A legmegfelelőbb terápiához a korszerű orvosi eszközök, gyógyszerek beszerzése azonban sokszor nehézségekbe ütközik. Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számos esetben segített már a Heim Pál Gyermekkórház kis betegeinek a gyógyításában, adományai segítségével számos műszert kapott az intézmény. Hasonló gondokkal küzdenek a Tűzoltó utcai Gyermek Klinika orvosai is, tehát evidens, hogy e két intézményt támogatja a Zsidó Nyári Fesztivál a jótékonysági gálaest bevételével.

További támogatásban részesül a nehéz sorsú gyermekek mindennapjait segítő Mátyás Király Mozgalom, amit többségében budapesti orvosok, egészségügyi dolgozók alapítottak 2012 nyarán. A mozgalom célja a szociális nyomor enyhítése, amit egy, vagy több beteg gyermek családtag súlyosbít. A segítségnyújtás az egész ország területére kiterjed, de kiemelt figyelmet kap Bátonyterenye és Miskolc – szegény sora. Bátonyterenyén 1000 szegény sorsú család gyermekeit támogatják élelmiszerrel, ruhával, gyakorlati, egyedi segítséggel, amire leginkább szükségük van. Miskolcon olyan szegénysor támogatását vállalták fel, ahol nincs ivóvíz a házakban és télen még az utcai csap is lefagy. A többségében kisgyermekes családokat télen ivóvízzel, alapvető, és egészséges élelmiszerrel, szükség szerint gyógyszerrel támogatja a mozgalom.

A Fesztivál jótékony célú gálaestjének bevételéből részsül a Budapesti Zsidó Hitközség Israel Sela Lakóotthona, ahol értelmi sérült fiatalok és felnőttek élnek. A lakók speciális élethelyzetének javítása érdekében készség fejlesztő foglalkozásokhoz szükséges eszközök, és anyagok bővítését tervezi az intézet, a lakók megszerzett ismereteinek szinten tartása, a kommunikáció, a társas kapcsolatok fejlesztése céljából.

Fellépnek:


Bíró Eszter, Fullajtár Andrea, Falusi Mariann, Horgas Eszter, Klein Judit, Korcsolán Orsolya, Malek Andrea, Molnár  Piroska, Mrs. Columbo – Női Jazz Trio, Szentpéteri Csilla, Ventoscala vonóskar
  Szereposztás
Színész 
Bíró Eszter 
Színész 
Fullajtár Andrea 
Színész 
Falusi Mariann 
Színész 
Horgas Eszter 
Színész 
Klein Judit 
Színész 
Korcsolán Orsolya 
Színész 
Malek Andrea 
Színész 
Molnár Piroska 
Színész 
Szentpéteri Csilla 
  Stáblista
Karmester 
Meskó Ilona 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?