Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA ÉS MARIA BAPTIST (GER) KONCERTJE
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
A Budapest Jazz Orchestra lassan egy év tizede ad tematikus koncertsorozatot, melyen a big band jazztörténet nagyjai mellett a kortárs, mai zene is szerepet kap neves szólisták közreműködésével és a fiatal, pályájukat kezdő tehetséges muzsikusokkal.Az idei évben is a környező országok szólistáiból szeretnénk magunk mellé hívni zenész partnereket. Ennek a sorozatnak a mai európai jazz bemutatása lesz a tematikája. A meghívott vendégek mindamellett, hogy kiváló európai jazzelőadók, a kortárs jazz legjobb előadói, illetve részben komponistái és hangszerelői is. A koncertek részben az ő megkeresésük által, részben a több éves szakmai közös munka eredményeképpen jöttek létre.

Októberre elfogadta meghívásunkat a berlini születésű, jelenleg is Németországban élő Maria Baptist, zongorista, zeneszerző, karmester, egyetemi tanár. 6 évesen kezdett zongorázni szintén muzsikus felmenői indittatására. Nagy hatással volt rá Dave Brubeck és Keith Jarrett munkássága. Számos nemzetközi versenyt nyert, első big bandre írt koncertprogramját 1996- ban mutatták be. A közelmúltban olyan jazz-zenekarokkal dolgozott együtt, mint a Reykjavik Big Band, a hr-Bigband, a Sunday Night Orchestra és az NDR Bigband. Első big band albuma a "City Groove" címet viseli. A Budapest Jazz Orchestrával közös koncertjén a zeneszerző hölgy big band kompozíció lesznek elsősorban hallhatók.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Átrium Film-Színházban elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt nevet és e-mail címet.
  Cím
  Hogy tetszett?