1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
NÉGY ÉVSZAK - TÉL ZENÉS SZÍNHÁZ SZEKERES ADRIENNEL
Thália Színház - Nagyszínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.9 / 10
1392 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Négy évszak. Tavasz, nyár, ősz, tél. Madárcsicsergés, kánikula, lombhullás, hóesés. Újjászületés, buli, elmúlás, magunkra figyelés. Lírai dallamok és vérpezsdítő melódiák. Zene, zene, zene.Egy hang, amelyet ezer közül is felismerünk. Szekeres Adrien. Hangjában egyszerre ott a tavasz, a nyár, az ősz és a tél. Az állandóság, a nyugalom, a klasszikus kisugárzás. Harmónia, gondolatok, érzések. És a mindig megújulni tudás utánozhatatlan képessége

2013 őszén egy új korszak indul, a magyar zenés színpadokon ritkán látott, minden elemében átgondolt előadás színpadra állításával. Adrien állandó zenekara mellett ezúttal a produkció egyenrangú főszereplője lesz a Csillag születik tehetségkutatóból megismert Appril Project tánccsoport. A csapattól megszokott látványos koreográfiák, akrobatikus elemekkel tarkított táncok ily módon az eddigiektől eltérő színpadképpel varázsolják tovább Adrien dalainak hangulatát..

Egyedülálló élményre számíthatnak tehát azok a színházba és koncertre járók, akik jegyet váltanak Szekeres Adrien Négy évszak című show-jának előadásaira a Thália Színházba. Első, évadnyitó előadás, egyben a Vidéki Színházak Fesztiváljának nyitóeseménye szeptember 6-án, amely utána repertoáron marad az évad további részében.

A Vidéki Színházak Fesztiváljának nyitóelőadása.

Stáblista

eMeRTon-, Artisjus- és Arany Európa Művész-díjas énekesnő, dalszerző. Szekeres Adrien

Helyszín

Thália Színház
Budapest, 1065, Nagymező u. 22-24.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!