Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÉGY ÉVSZAK - TÉL ZENÉS SZÍNHÁZ SZEKERES ADRIENNEL
Thália Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Négy évszak. Tavasz, nyár, ősz, tél. Madárcsicsergés, kánikula, lombhullás, hóesés. Újjászületés, buli, elmúlás, magunkra figyelés. Lírai dallamok és vérpezsdítő melódiák. Zene, zene, zene.Egy hang, amelyet ezer közül is felismerünk. Szekeres Adrien. Hangjában egyszerre ott a tavasz, a nyár, az ősz és a tél. Az állandóság, a nyugalom, a klasszikus kisugárzás. Harmónia, gondolatok, érzések. És a mindig megújulni tudás utánozhatatlan képessége

2013 őszén egy új korszak indul, a magyar zenés színpadokon ritkán látott, minden elemében átgondolt előadás színpadra állításával. Adrien állandó zenekara mellett ezúttal a produkció egyenrangú főszereplője lesz a Csillag születik tehetségkutatóból megismert Appril Project tánccsoport. A csapattól megszokott látványos koreográfiák, akrobatikus elemekkel tarkított táncok ily módon az eddigiektől eltérő színpadképpel varázsolják tovább Adrien dalainak hangulatát..

Egyedülálló élményre számíthatnak tehát azok a színházba és koncertre járók, akik jegyet váltanak Szekeres Adrien Négy évszak című show-jának előadásaira a Thália Színházba. Első, évadnyitó előadás, egyben a Vidéki Színházak Fesztiváljának nyitóeseménye szeptember 6-án, amely utána repertoáron marad az évad további részében.

A Vidéki Színházak Fesztiváljának nyitóelőadása.
  Stáblista
 
Szekeres Adrien 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!