Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÉGY ÉVSZAK - TÉL ZENÉS SZÍNHÁZ SZEKERES ADRIENNEL
Thália Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Négy évszak. Tavasz, nyár, ősz, tél. Madárcsicsergés, kánikula, lombhullás, hóesés. Újjászületés, buli, elmúlás, magunkra figyelés. Lírai dallamok és vérpezsdítő melódiák. Zene, zene, zene.Egy hang, amelyet ezer közül is felismerünk. Szekeres Adrien. Hangjában egyszerre ott a tavasz, a nyár, az ősz és a tél. Az állandóság, a nyugalom, a klasszikus kisugárzás. Harmónia, gondolatok, érzések. És a mindig megújulni tudás utánozhatatlan képessége

2013 őszén egy új korszak indul, a magyar zenés színpadokon ritkán látott, minden elemében átgondolt előadás színpadra állításával. Adrien állandó zenekara mellett ezúttal a produkció egyenrangú főszereplője lesz a Csillag születik tehetségkutatóból megismert Appril Project tánccsoport. A csapattól megszokott látványos koreográfiák, akrobatikus elemekkel tarkított táncok ily módon az eddigiektől eltérő színpadképpel varázsolják tovább Adrien dalainak hangulatát..

Egyedülálló élményre számíthatnak tehát azok a színházba és koncertre járók, akik jegyet váltanak Szekeres Adrien Négy évszak című show-jának előadásaira a Thália Színházba. Első, évadnyitó előadás, egyben a Vidéki Színházak Fesztiváljának nyitóeseménye szeptember 6-án, amely utána repertoáron marad az évad további részében.

A Vidéki Színházak Fesztiváljának nyitóelőadása.
  Stáblista
Egyéb 
Szekeres Adrien 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?