Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

GÁRDONYI GÉZA: ÁBEL ÉS ESZTER - POGÁNY JUDIT, DANIS LÍDIA, ŐZE ÁRON ÉS GULA PÉTER
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
GÁRDONYI GÉZA: ÁBEL ÉS ESZTER
ŐSBEMUTATÓAz Ábel és Eszter egy különös szerelem aprólékosan finom, lélektanilag elmélyült rajza, a realizmus és a romantika ötvözete. Nyéky Ábel és Kardos Eszter kezdettôl fogva tudják, hogy egymásnak teremtette ôket az Isten. Sorsukat azonban a körülmények hatalma határozza meg, sem elereszteni, sem megtartani nem tudják egymást. Két fiatal szerelmén keresztül bontakozik ki egy letûnôfélben lévô világ, ahol a család döntése megkérdôjelezhetetlen, a férfi egyeduralkodó, akarata még a halála után is szent. A világ és a társadalom, sôt maga a család, a társadalom mikroközössége is sokat változott azóta, de a szerelmi botladozások ma is ugyanolyanok.

Gárdonyi költôi átéléssel és biztos lélektani tudással eleveníti meg a szerelmesek történetét, s egyben a századforduló Budapestjének hangulatát is.
  Szereposztás
Színész 
Pogány Judit 
Színész 
Danis Lídia 
Színész 
Őze Áron 
Színész 
Gula Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?