Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÁRDONYI GÉZA: ÁBEL ÉS ESZTER - BEMUTATÓ - POGÁNY JUDIT, DANIS LÍDIA, ŐZE ÁRON ÉS GULA PÉ
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
GÁRDONYI GÉZA: ÁBEL ÉS ESZTER
ŐSBEMUTATÓAz Ábel és Eszter egy különös szerelem aprólékosan finom, lélektanilag elmélyült rajza, a realizmus és a romantika ötvözete. Nyéky Ábel és Kardos Eszter kezdettÍ´l fogva tudják, hogy egymásnak teremtette Í´ket az Isten. Sorsukat azonban a körülmények hatalma határozza meg, sem elereszteni, sem megtartani nem tudják egymást. Két fiatal szerelmén keresztül bontakozik ki egy letÍ»nÍ´félben lévÍ´ világ, ahol a család döntése megkérdÍ´jelezhetetlen, a férfi egyeduralkodó, akarata még a halála után is szent. A világ és a társadalom, sÍ´t maga a család, a társadalom mikroközössége is sokat változott azóta, de a szerelmi botladozások ma is ugyanolyanok.

Gárdonyi költÍ´i átéléssel és biztos lélektani tudással eleveníti meg a szerelmesek történetét, s egyben a századforduló Budapestjének hangulatát is.
  Szereposztás
Színész 
Pogány Judit 
Színész 
Danis Lídia 
Színész 
Őze Áron 
Színész 
Gula Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?