Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPIRIT SZÍNHÁZ: LATIN ÉRINTÉS - PAPADIMITRIU ATHINA UNPLUGGED KONCERT-SZÍNHÁZ
Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Latin érintés - Historia de un amor
Koncert - színház két részbenEgy meghatározó női hang, egy akusztikus gitár és sok népszerű latin-amerikai és európai dallam az életről, a boldogságról, az útkeresésről filmbejátszásokkal, érdekes történetekkel.

Latin-amerikai, spanyol, görög, francia, olasz, portugál és magyar slágerek csendülnek fel, különleges formában: egy gitár kíséretével.
Több dal magyarul is nagy karriert futott be, ám ezek feldolgozása az eredeti szöveg hangulatához igazodik. Az albumon felismerhetők – többek között – a brazil bossanova, az argentin tangó, a mexikói folklór stílusjegyei, a latin jazz elemei.

Női sorsok, érzelmes, humoros, drámai fordulatok, történetek a dalok tükrében legendás filmekről, énekesnőkről, szerzőkről. Mindez különleges unplugged feldolgozásban.

Színházi élménnyé – az előadásmódon túl – a vetítések, filmbejátszások emelik az estet.
  Szereposztás
énekes 
Papadimitriu Athina 
gitáros 
Kutik Rezső 
táncos 
Lippai Andrea 
  Stáblista
Rendező 
Perjés János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2230 Budapest, Teleki utca 50 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?