Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VSZF 2013 (ZALAEGERSZEG) ÜVEGANYA
Thália Színház - Arizona StúdiÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 700 értékelés alapján
  Leírás
Krusovszky Dénes: Az üveganya

A Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház vendégjátéka - Vidéki Színházak FesztiváljaVajon átléphető-e az űr egykori és mai önmagunk között, és vajon létezik-e visszatérés? Ha igen, hogyan, ha nem, miért? Az üveganya helyszíne egy teljesen átlagos magyar kisváros, ahol a felszínen többé-kevésbé minden rendezetten zajlik, a felszín alatt azonban ott lapulnak a múlt árnyai, miközben a jelen újabb félreértéseket, sérüléseket és elszalasztott lehetőségeket halmoz fel. Mi történt az elmúlt húsz évben, hogyan indult valaki fölfelé, valaki lefelé? A folyamatosan fölbomló és újraszövődő baráti, szerelmi, üzlettársi kapcsolatok hálójában mi maradt meg abból, amit egykor az élettől reméltünk?

Krammer egyszer hibázott, és azóta is ennek a hibának a hatása alatt él idős édesanyja házában, elzárkózva korábbi kapcsolataitól, volt feleségétől és saját lányától is – aki azonban elkeseredett kísérleteket tesz arra, hogy visszaszerezze őt. Miután az anya meghal, a temetése napján Krammer kénytelen kilépni a menedék biztonságából és ekkor szembesülnie kell mindazzal, ami elől menekülni próbált, és mindazokkal, akik egykori élete főszereplői voltak. Erről a napról szól ez a darab, és arról a görcsös rázkódásról, ami hol sírásnak, hol nevetésnek látszik.

Installáció: Mészáros Tibor, Nagy Orsi
  Szereposztás
Krammer 
Bellus Attila 
Virág, Krammer lánya 
Lőrincz Nikolett 
Tamás, Virág barátja 
Urházy Gábor László 
Lajos 
Baj László 
Vargha 
Bálint Péter 
Juli,Krammer volt felesége 
Ecsedi Erzsébet 
Orsi, Vargha lánya 
Lupaneszku Vivien 
Lacibá, Krammer volt cégénél munkavezető 
Besenczi Árpád 
Robi, Krammer volt cégénél munkás 
Szakály Aurél 
Zoli, Krammer volt cégénél munkás ő is 
Kiss Ernő 
  Stáblista
Rendező 
Sztarenki Pál 
Rendező asszisztens 
Lengyel Noémi 
Dramaturg 
Madák Zsuzsa 
Jelmez 
Cselényi Nóra 
Játéktér 
Sztarenki Pál 
Zenei szerkesztő 
Sztarenki Pál 
Világítás 
Gibárti Tibor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?