Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPIRIT SZÍNHÁZ: A KARNEVÁL VÉGE - POPPER PÉTER KÖNYVEK SZÍNPADON
Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Popper Péter: A karnevál vége (Popper Péter könyvek színpadon)
Életmese állatokról és emberekrőlA „Részemről mondjunk mancsot” és a „Ne menj a romok közé” c. könyvek színpadi változata
Színpadi vallomás, sok mosollyal és szomorúsággal, de mindvégig abban a meggyőződésben, hogy aki nagyon figyel az állatokra, az emberekről is megtud valami fontosat…

Magyarország valaha volt egyik legnépszerűbb pszichológusa, gyermekpszichológusa, vallási gondolkodója, közéleti személyisége tavaly ment el közülünk. Élete utolsó harmadában nagy hatást gyakorolt rá a buddhizmus, és a buddhisták élőlényszere tete, melynek irodalmi lenyomata a nagy sikert aratott Részemről mondjunk mancsot. Ez a könyv, valamint a Ne menj a romok közé című Popper-klasszikus kerül színpadra. " Életmese állatokról és emberekről" alcímmel. Kötelező darab Popper Péter rajongóknak, színházba járóknak, otthon elmélkedőknek és persze minden állatbarátnak!

Közreműködik: Lili: Kutya, macska, kakas

www.popperpéter.hu
  Szereposztás
Professzor 
Perjés János 
Színésznő 
Malek Andrea 
Színész 
Popper Péter 
  Stáblista
Színpadra alkalmazta 
Perjés János 
Díszlet 
Mohácsi Nóra 
Jelmez 
Mohácsi Nóra 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2230 Budapest, Teleki utca 50 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?