Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPIRIT SZÍNHÁZ: ÉRIK A FÉNY - VERSEK JAZZ ZENÉVEL - KOLTI HELGA ÉS DOBRI DÁNIEL SZÍNHÁZA
Spirit Klubszínház - Budapest Jazz Club - Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Mi vagyunk azok és szelíd arcunk is egymáshoz ér -
Nyissuk ki egészen magunkat, egyszerre jusson mindenki a szeretetbe."

Vers és jazz remek kiegészítője egymásnak ezen a szívet melengető, igazi színházi élményt nyújtó esten.Kolti Helga Kerényi Imre és Huszti Péter osztályában végzett a Színművészeti Egyetemen. Színészi pályája alatt megfordult a, a Szegedi Nemzeti Színházban, Székesfehérváron és a Veszprémi Petőfi Színházban, ahol a későbbiekben vezetői poszton is volt. Színészi pályája mellett oktatással is foglalkozik. 2004-ben az ukrajnai Herszonban, egy nemzetközi színházi fesztiválon a legjobb női főszereplő díját nyerte el, Forgách András: Tercett című darabjában nyújtott alakításáért. 2007 januárjában a Magyar Kultúra Lovagja címmel tüntették ki. A Jávor Pál Nemzeti Cigányzenekar művészeti vezetője.

Dobri Dániel egy igazi egyéniség, akit nagyon nehéz kiismerni. A jazz zene megszállottja. Kevés olyan ennyi idős ember van, aki ennyire „szerelmese” ennek a műfajnak.

Szereposztás: Kolti Helga, Dobri Dániel
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?