Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÖBB MINT KLEZMER 15 ÉVE - SABBATHSONG KLEZMER BAND
Dohány utcai Zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Több mint Klezmer 15 éve címmel tartja kocnertjét a Sabbathsong Klezmer Band szeptember 29-én.Vendégek: Oszvald Marika, Hegedűs D. Géza, Gesztesi Károly, Fegya, Szakcsi Lakatos Béla, Tommy & Mia Vig, Fekete László, a Kinneret Kamarakórus és még sokan mások

Sabbathsong Klezmer Band repertoárjukban a kelet-európai klezmer mellett, a jiddis és izraeli tradicionális valamint modern dalok és táncok fontos helyet foglalnak el. Céljuk - többek között - a zsidóság dallamainak magas szintű interpretálásán túl, visszatalálni e dalok szellemi gyökeréhez és forrásához, a Biblia valóságához. Ezért lett a szlogenjük: Több mint klezmer.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?