Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MA ÉJJEL SZABAD VAGYOK
Petőfi Sándor Művelődési Ház, Csömör - Petőfi Sándor Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vaszary János: MA ÉJJEL SZABAD VAGYOK zenés bohózat, 3 felvonásban

„Tudja, én egy kicsit félénk vagyok a nőkkel szemben. Találtam egy lányt, gazdag és kedves is volt velem. Nem mertem szerelmet vallani neki, úgyhogy gyerekkori barátomat, Ivánt kértem meg, beszéljen vele” – mondja a szeretetre méltó, ám félszeg Péter.  „Három napig éjjel-nappal beszélgettek, s végül a lány az ő menyasszonya lett!” A későbbi események sodrában azonban minden úgy alakul, mintha Péter gátlástalan nőfaló lenne. A Balaton partján vagyunk, a múlt század 30-40-es éveiben. De lehetnénk a Riviérán is, olyan színes, érdekes a vendégsereg a kellemes szállodában. Mici (Nyertes Zsuzsa) kereset kiegészítés céljából, apróhirdetések révén vállalja, hogy „odaadó partnere” legyen különböző, jómódú férfinak. Péter (Tóth Roland) minden pénzét bedobja, hogy Ivánnal (Kautzky Armand) együtt, végre jól érezzék magukat. Ödön (Koncz Gábor) Mici férje, úgy érzi, még időben érkezik, hogy megakadályozza saját, 100. felszarvazását. Adél (Borbáth Ottília) szigorú erkölcsi elvei nem akadályozzák abban, hogy most már alkatához, igényeihez méltó partnert találjon, akár erőszakkal is! Márta (Madár Veronika) megunta az otthon „polgári” légkörét és valódi kalandokra vágyik. No, és megérkeznek Fülöpék is. (Kertész Péter és Valler Gabriella), hogy meglepjék Ivánt, aki már eljegyzett vőlegénye lányuknak, Ilonkának. (Boldizsár Tünde) A Portás és a Szobalány (Éless Béla és Plaszkó Éva) nem csupán szolgálnak, de alakítják is az egyre kacagtatóbb helyzeteket. Ezen az estén mindenki úgy érezheti: Ma éjjel szabad vagyok! Vaszary János, a szerző – a francia bohózatok komikus helyzeteit jó érzékkel helyezi át magyar környezetbe –, igazán megérdemli, hogy felfedezzük, és együtt élvezzük bohózatát. Várom Önöket: Éless Béla rendező A produkció Csömör Nagyközség Önkormányzata támogatásával került színre. Az előadás Vaszary János örököseinek engedélyével, a Hofra közvetítésével jött létre.
  Szereposztás
MICI 
Nyertes Zsuzsa 
PÉTER 
Tóth Roland 
IVÁN 
Kautzky Armand 
ÖDÖN 
Koncz Gábor 
ADÉL 
Borbáth Ottilia 
MÁRTA 
Madár Veronika 
FÜLÖP 
Kertész Péter 
FÜLÖPNÉ 
Valler Gabriella 
ILONKA 
Boldizsár Tünde 
PORTÁS 
Éless Béla 
SZOBALÁNY 
Plaszkó Éva 
  Stáblista
Rendező 
Éless Béla 
A rendező munkatársa 
P. Tóth Erzsébet 
Koreográfia 
Bakó Gábor 
Jelmez 
Rományi Nóra 
Jelmez 
Muladi Klára 
Díszlet-játéktér 
Urbanek Attila 
Zene 
Kokavecz Iván 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?