Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPIRIT SZÍNHÁZ: SZERELMEK AZ ÉGBŐL
Maglód a Művelődés Háza - Maglód

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vajda Panni: Szerelmek az égből
Romantikus vígjáték 2 részben

"Hiába menekülsz, úgyis utoléred..."

Amerikai bulvárkomédiákat idéző stílus, finom szálakkal szőtt, vidám történet az emberi lélekről és az egymásra találás lehetőségéről.
Egy harmincas pesti nő és egy amerikai forgatókönyvíró?...Képtelenségnek tűnik, hogy valaha is összejöjjenek. Mindketten élik többé-kevésbé elrontott életüket. Lelkük mélyén tudják, hogy változtatni kéne, de hogyan?... Ilyen nagy váltások csak hollywoodi filmekben vannak. Vagy mégse?....

Belső énjük hirtelen, pont egy időben fellázad, és, leküzdve eddigi félelmeiket, korlátaikat, hibáikat, kalandos véletlenek folytán Edit és Richard egymásra találnak.
Sziporkázóan szellemes új magyar darab, a Woody Allen-i és magyar hagyományokon alapuló humort ötvözi, s egyben romantikus, szívmelengető igazságokat rejt magában. Vajda Anikó, számos színpadi adaptáció, színdarab, tévésorozat szerzője (Hyppolit, a lakáj, Villa Negra, Nem tudok élni nélküled, Família kft., stb.), újszerű stílust teremtett, amerikai derűvel "felfrissítve" az eddig szokásos magyar vígjátékokat.

Vajda Anikó a színházi- és tévés szakma meghatározó személyisége. Az ELTE BTK-n végzett francia-román szakon, de még egyetemistaként berobbant nővérével, Vajda Katalinnal együtt a színivilágba, a Hyppolit, a lakáj c. film színpadra alkalmazásával. A Katona József Színházban és a Játékszínben rendezőasszisztensként és dramaturgként dolgozott. Számos színpadi adaptáció szerzője vagy társszerzője (Villa Negra, Mici néni két élete, Őrült nász, Szerelem@könyv.hu, és még sok más), legutóbb a musical műfajában is bemutatkozott, az Apostol együttes dalaira írt „Nem tudok élni nélküled” c. előadásban. A kiemelkedően népszerű, hét évet megélt első magyar heti sorozat (sit.com), a Família kft. alapszerzője, a legtöbb epizód írója. A sorozat címszereplő színésznőjéről, Esztergályos Cecíliáról írt "Meddig vagyok" c. könyv egyik társszerzője (Vajda Katalinnal).

  Szereposztás
Edit, pesti nő 
Haumann Petra 
Edit 2 (Edit belső énje) 
Nagyváradi Erzsébet 
Richard, amerikai forgatókönyvíró 
Miller Zoltán 
Richard 2 (Richard belső énje) 
Perjés János 
David, Richard barátja 
Szirtes Balázs 
Rita, Edit barátnője / Lola, Richard barátnője 
Andrádi Zsanett 
Edit anyja / Mary, sminkes 
Kolti Helga 
Louise, Richard barátnője 
Gilicze Márta 
Louise 
Szőlőskei Timea 
Louise 
Xantus Barbara 
  Stáblista
Díszlet 
Árva Nóra 
Jelmez 
Árva Nóra 
Rendező 
Király Attila 
Rendező asszisztens 
Szalóky Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?